Bel me voor sex in Groningen

By | maart 13, 2014

Bel me graag voor sex in Groningen. Ik woon in Groningen-Stad en zie vaak hoe jonge studentenkoppeltjes met elkaar naar huis gaan na een avondje stappen. Dan realiseer ik me dat dat ook wel iets voor mij zou zijn. Lekker na het uitgaan met een nieuwe vlam naar huis, daarmee onder de douche of in bad, waarna een lange en hete nacht aanbreekt. Want liefde en sex is toch wat ieder mens heel erg nodig heeft? Ik moet je zeggen dat ik in dat opzicht momenteel wel veel te kort kom. Terwijl ik een aantrekkelijke vrouw ben met een zachte huid, mooie borsten, een lieve lach, een goed karakter en ook niet dom ben of iets.

Met mij kan je je vast wel uren vermaken als je dat wilt, zeker ook in bed! Mijn laatste date is al weer van meer dan een jaar geleden. Ik leerde die jongen hier in de stad kennen, vlakbij de Centrale Bibliotheek. We hebben lang gepraat met elkaar, het voelde goed, daarna zijn we de stad verder ingegaan, maar hij kwam vrienden tegen en de avond eindigde niet zoals ik had gehoopt. Daarna werd ik de volgende ochtend al door hem wakker ge-sms-t met de vraag of ik zin had in iets leuks. Ik antwoordde met ‘bedoel je sex?’ en kreeg alleen ‘ja, waar?’ van hem terug. Een half uur later stonden we te tongen in mijn deuropening en de vonken sprongen pas echt goed over toen we in bed met elkaar aan het vrijen waren. We zijn enorm aan ons genot gekomen, maar voelde me achteraf wel bedrogen toen hij opbiechtte een vriendin te hebben. We hebben het maar zo gelaten. Maar zo’n passievol samenzijn zou ik zeker niet uit de weg gaan en hoop dat jij dat ook ziet zitten.

Denk je dat je op korte termijn beschikbaar zou zijn voor geile sex in Groningen? En ben je net als ik ook iemand die graag iets in de stad eet of drinkt en ontzettend graag lacht? Mag ik hopen dat ik snel van je hoor en dat het misschien wel meer dan eenmalig gaat zijn?