Ik kan erg geil kijken

By | oktober 15, 2013

Ik kan erg geil kijken

Wil jij dat ik kijk? Want ik kan erg geil kijken naar jouw toe! Ik durf te wedden dat ik alleen al met mijn blik jouw kan verleiden tot hele geile dingen. Ik heb het hele idee al uit gedacht en het is helemaal spannend haha. We spreken af in een cafe waar het donker en lekker druk is. Jij zit aan de bar en je ziet me kijken naar jouw. Ik kijk heel geil naar jouw en je ziet dat. Je knip oogt naar me en ik loop naar je toe. Hoi ik ben Cassandra zeg ik en geef je een hand. Ik kijk je nog steeds intens en geil aan met een glimlach op mijn gezicht. Een vriendelijke lach weliswaar. Ik kom nog even dichter naar je toe en fluister je in je oor dat ik je een hele knappe man vind. Je doet je arm om me heen leggen knijpt zachtjes in me kont. Ik bijt op je oorlel en op dat punt weten we, we moeten hier weg haha. We rekenen af en het is donker. We lopen samen een steegje in en je drukt me tegen de muur aan. Je begint me hevig te zoenen en onze tongen raken verstrengeld in elkaar. Het duurt niet lang voor je me harde tepels hebt gevonden en er zachtjes in knijpt. Ik kreun en zeg oh wat ben jij lekker schatje. Je schuift me rokje omhoog en tot je genoegen draak ik al niet eens een slipje. Ik wil natuurlijk nog niet alles verklappen maar dit is mijn fantasie en ik wed dat ik jouw daar wel voor kan porren als ik geil naar je kijk.

Ik weet in ieder geval dat het idee me al helemaal opwind en dat ik niet kan wachten tot het zover is. En als het bevalt kunnen we nog vele uren van die spannende momenten gaan beleven samen. Want je weet het he, ik kan erg geil kijken. Een blik die je niet snel meer zal vergeten. Ik ben nu nat dus laat je kans niet al te lang wachten. Xxx Cassandra