Sex in Arnhem bel je mij snel?

By | september 25, 2014

Sex in Arnhem is wat ik zoek. Bel je mij dan snel alsjeblieft? En een klein stukje reizen is op zich niet zo’n heel groot probleem. Maar kan hier erg gemakkelijk ontvangen, dus doe je voordeel daarmee, zou ik haast willen zeggen. Ik heb bijna iedere week wel een internetdate thuis, sinds ik geen relatie meer heb. In het begin was het, na het einde van mijn relatie dus, echt even zoeken hoe ik aan sex zou komen. Heb zelfs nog eens een gigolo langs laten komen, maar dat wil ik niet meer. Wil gewoon een lekkere geile man uit de omgeving die begrijpt wat ik nodig heb. Dat is nu al heel wat keren gelukt en met jou wordt het vast ook een bijzonder geil feestje. Om misschien maar meteen een vraag te beantwoorden: ja, slapen kan hier.

En nog twee antwoorden waarop je misschien al hoopte: ja, ik slik en ja, anaal vind ik erg fijn, haha. Hoop dat ik je daarmee ook een beetje kan overtuigen dat het hier in Arnhem een heel geile boel kan worden? Je kunt overigens heel discreet hier parkeren en bij mij aanbellen. Heb een coniferenhaag om mijn tuintje, dus niemand die jou kan zien als je hier voor de deur staat. Daarom heb ik ook twee mannen uit de straat niet heel lang geleden laten langskomen. Niet apart van elkaar. Maar samen. Het zijn broers die samenwonen. Het idee ontstond om eens een trio te proberen. Heb er werkelijk geen spijt van gehad en moet je zeggen dat het mijn eerste keer was dat ik door twee mannen tegelijkertijd werd genomen. Mocht je nog een andere man kennen die met jou wil meekomen, laat me weten, want heb zelden zo genoten als met die twee mannen samen. Ook zou ik op zich wel openstaan voor een trio met een andere vrouw erbij, maar ben voornamelijk in mannelijk vlees geïnteresseerd, haha. Zullen we dan eens de geneugten van geile sex in Arnhem verder gaan verkennen, als jij ook tijd en zin hebt? En neem aan dat jij net als ik ook lekker taboeloos bent? dus wordt jij mijn nieuwe sexmaatje voor sex dating in Arnhem of in de buurt van? x